Dit zijn wij

 

 

 

 

Ik ben Iris Lieveld en ik ben 17 jaar. Ik sta voor de jongeren die zich niet geaccepteerd voelen. Iedereen moet zich thuis voelen in deze maatschappij, ongeacht je geslacht of je geaardheid.

 

 

 

 

 

 

Ik ben Meryem Ouhadou en ik  ben 17 jaar. Ik sta voor de jongeren die zich gediscrimineerd voelen. Omdat ze bijvoorbeeld een andere huidskleur hebben, ergens anders in geloven of gevlucht zijn uit een oorlogsgebied.

 

 

 

 

 

 

Ik ben Karolína Marivash en ik ben 17 jaar. Ik sta voor de jongeren die zich niet veilig voelen in onze maatschappij. Voor de jongeren die worden gepest, die geen fijne thuis situatie hebben of zich niet veilig voelen in hun omgeving.

 

 

 

 

 

 

Ik ben Laura Stoffer en ik ben 18 jaar. Ik sta voor het onderwijs van alle jongeren, omdat ik vind dat iedereen een even grote kans moet hebben op goed onderwijs. Dit zou niet moeten afhangen van wat jouw mogelijkheden zijn.

 

 

 

 

 

 

Ik ben Apala Bagchi en ik ben 17 jaar. Ik sta voor de ontwikkeling van alle jongeren. Zodat jongeren zich op zoveel mogelijk vlakken kunnen ontwikkelen, met bijvoorbeeld sportfaciliteiten en kunst.

 

 

 

 

 

 

Ik ben Julia Acda en ik ben 17 jaar. Ik sta voor gelijkheid voor alle jongeren. Omdat ik vind dat alle jongeren gelijke kansen moeten hebben op onderwijs, zorg en een goede toekomst.

 

 

 

 

 

 

Ik ben Jip Otte en ik ben 17 jaar.Ik sta voor de jongeren die hun mening willen uiten. De jongeren moeten zich gehoord voelen. Wij zijn de toekomst.